Byomic Stereo Microscoop BYO-ST10

  • Byomic Stereo Microscoop BYO-ST10

De Byomic BYO ST10 stereo microscoop heeft een stevige metalen behuizing. Deze microscoop voorziet in een standaardvergroting van 20x. Er is ook een mogelijkheid voor een 10x tot maximaal 80x vergroting, dit kan in combinatie met optionele accessoires. De standaardvergroting kan bereikt worden met behulp van 2 breedbeeld oculairs (vergroting van 10x) en objectieven met een vergroting van 2x.

De BYO ST10 microscoop heeft een rechte stereo inkijk. De oog afstand is instelbaar tussen 55 en 75 millimeter. Het rechter oculair heeft dioptrie instelling (instelling voor de breuk van het licht) voor oogcorrectie, waardoor het beeld zeer scherp gesteld kan worden. Dit model wordt aangeleverd inclusief objectklemmen en objectplaat. Alle optische delen van de Byomic BYO ST10 zijn voorzien van een anti-schimmel coating. Deze microscoop wordt geleverd inclusief verlichting van 12 Volt-10 Watt. Daarnaast worden er rubberen oogschelpen meegeleverd.

De Byomic BYO ST10 microscoop is dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zeer geschikt voor scholen en beginnende hobbyisten. Dankzij een perfecte aanpasbaarheid van de afzonderlijke oogtubussen is langdurig kijken geen enkel probleem. De optiek is van een zeer goede kwaliteit en geeft de kleuren natuurecht weer. Er zijn vele optionele accessoires beschikbaar voor dit model. Daarnaast is er voor dit model ook een digitaal oculair (inclusief software) leverbaar. Hiermee kunt u de samples ook observeren op uw PC scherm. Met de software kunt u uw observaties opslaan en later weer terug kijken.

 

Specificaties Microscoop
OPTIEK
Vergroting 20X
Oculairen WF10x-20mm
Aantal oculairen 1 (paar)
Objectieven 2x
Aantal objectieven 1
Condensor nee
Algemeen
Type stereo
Aantal tubussen 2
Verlichting ja, opzicht 12V-10W
Doorzicht recht
Statief metaal, hoogte instelbaar
Coating ja, anti schimmel
Focus systeem grof 
Tafel metaal,110x110mm met 2 objektklemmen
Maximale hoogte c.a. 165mm (gemeten tussen tafel en objectief)
Werkafstand W.D. 81mm
Objectplaat ja, zwart/wit diameter 6omm
Dioptri instelling ja, oogcorrectie voor rechter oog
Oogafstand instelbaar tussen 55 en 75mm
Oogschelpen ja, rubber (paar)
Houten opberg kist nee
Spiegel n.v.t.
TOEPASSING
Geschikt voor Beginners, Gevorderden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Merk: Byomic
  • Model: 261010
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • € 115,92

  • Excl. BTW: € 95,80