Satelliet TV buitenland

TIVU SAT ITALIË

Met de speciale ontvanger van Tivu Sat kunt u een pakket van 35 Italiaanse kanalen ontvangen via de Hotbird. Een aantal van deze kanalen worden sinds kort gecodeerd waardoor ze alleen nog maar met deze ontvanger voorzien van smartcard ontvangen kunnen worden. Tevens ontvangt u alle Free To Air kanalen waaronder ook nog veel andere Italiaanse kanalen. De smartcard moet geregistreerd worden op een Italiaans adres. Wij verzorgen dit allemaal voor u ook als u daar niet woont. Onze ontvangers zijn voorzien van zowel scart als HDMI. Prijs van de ontvanger incl. registratiekosten is 249,-- Euro's.

SKY ENGELAND

SKY Digital Television

Op zoek naar de Engelse kanalen? Met onze uit Engeland geïmporteerde officiële Sky ontvangers is dit geen enkel probleem meer. Met het goedkoopste abonnement ontvangt u al zo 'n 60 kanalen. Dit kunt u verder uitbreiden met nog vele andere kanalen o.a. op het gebied van Sport en Film. Wij kunnen deze ontvangers voor een gunstig tarief overal in Nederland en België installeren. Indien u de ontvanger zelf wilt installeren geven wij u alle advies en u kunt de ontvanger meteen na aankoop met reeds geactiveerde smartcard meenemen. Jaarlijks betaalt u BP 110,-- aan onze Engelse agent voor de service en éénmalig € 175,-- (bij gelijktijdige aanschaf ontvanger) voor de aanschaf en registratie/activering van de smartcard. Indien u al over een Sky ontvanger beschikt kunnen wij u ook een losse Sky smartcard hiervoor leveren. Die kost dan € 225,--. Voor eigenaren van bars/café's geven wij 1 x gratis een raamsticker van 30 x 16 cm met de tekst SKY SPORTS INSIDE.Stuur ons even een mail voor de huidige prijzen van de ontvangers.

Premiere Duitsland

Ook voor Premiere Duitsland kunnen wij u een compleet pakket leveren In verband met wijziging van het coderingssysteem eind 2008 is het wel nodig een speciale ontvanger te kopen voor € 165,--. De prijs voor een jaarabonnement varieert van € 677,-- tot € 891,--.

OLISAT TV HISPANA

 

VISAT EUROPA/GRUPO TELEVISA

 

Bent u op zoek naar Spaans amusement? Wij bieden u 6 kanalen (BANDAMAX - GALAVISION - RITMOSON LATINO - LA PELICULA - TELEHIT - TL NOVELAS) aan met Film, Novelas,Muziek, Nieuws en Documentaires. Dit pakket met 6 zenders wordt uitgezonden door de Televisa groep uit Mexico en is hier in Europa goed te ontvangen met een 80 cm schotel via de Intelsat 905 op 24,5 graden West. Het jaarabonnement kost € 360,-- (incl. btw) p/j. Bij interesse geef uw naam en adres door zodat wij u een Proforma rekening kunnen sturen. Na ontvangst van de betaling wordt de smartcard direct door ons aan u toegestuurd. Wij leveren en installeren ook de hiervoor benodigde apparatuur.

WORLDSPACE

Als Officieel dealer voor Nederland van de WorldSpace organisatie leveren wij ontvangers die geschikt zijn voor de radio uitzendingen die in een groot gedeelte van de wereld via 1 van de 2 satellieten ontvangen kunnen worden. Als eerste in Nederland brachten wij hiervoor de Hitachi KH-WS1 op de markt die helaas uitverkocht is en ook niet meer beschikbaar is. Ook de Joyear (WS 2000) is helaas niet meer leverbaar. Als goede opvolger hiervan kunnen wij u nu de TESON leveren (nog 1 voorradig). Zijn afmetingen zijn slechts 16 x 11 x 4 cm. De yagi buitenantenne met versterker en 25 mtr. coax kabel, bruikbaar op iedere WorldSpace ontvanger, is helaas niet meer leverbaar.

 

TNTSAT (Frankrijk)

Er is veel vraag naar abonnementen van TNTSAT (Frankrijk). Dit pakket Franse kanalen is hetzelfde als via digitale terrestrische TV in Frankrijk ontvangen kan worden. Aangezien de uitrol hiervan vele jaren in beslag gaat nemen in Frankrijk heeft men besloten voor een periode van minimaal 4 jaar hetzelfde pakket ook via satelliet aan te bieden. Er zijn 19 Franse tv stations beschikbaar. U koopt de ontvanger + kaart en die geeft minimaal voor 4 jaar recht op het ontvangen van deze kanalen. De ontvanger is de Strong SRT 6420. Prijs compleet incl. smartcard en abonnement is € 269,--. De te ontvangen kanalen zijn: TF1, 2, 3 en 4, France 5, CANAL+ (ongecodeerde programma's), M6, Arte, Direct 8, W9, TMC, NT1, NRJ 12, LCP, BFM TV, I tele, Europe 2 TV Gulli, France Ô.

TV GLOBO INTERNACIONAL (Brazilië)

Sinds december 2002 is het Braziliaanse TV station TV Globo Internacional ook in Europa te ontvangen. De speciale ontvanger met smartcard die hiervoor aangeschaft moet worden kost nu slechts € 118,--. De abonnementsprijzen voor TVGI zijn: 3 maanden: € 69,99 - half jaar: € 129,99 - 1 jaar: € 239,99. Het is wel noodzakelijk dat u hiervoor een Master of Visa creditcard heeft. Met toestemming van de eigenaar mag ook iemand anders zijn/haar creditcard hiervoor lenen.

TELEVISA (Mexico)

img align="right" src="http://www.elbenk.nl/graphics/Telenovelas.jpg" /> Bent u op zoek naar Spaans amusement? Wij bieden u 6 kanalen (TELENOVELAS - GALAVISION - RITMOSON LATINO - TELEHIT - DE PELICULA - CLASICO TV) aan met Film, Novelas,Muziek, Nieuws en Documentaires. Dit pakket met 6 zenders wordt uitgezonden door de Televisa groep uit Mexico en is hier in Europa te ontvangen. Het jaarabonnement kost € 360,-- (incl. btw) p/j. Wij leveren en installeren ook de hiervoor benodigde apparatuur. De uitzendingen vinden plaats via de Panamsat op 43 graden West.


Vrachtwagen Complete TV Set

Vrachtwagen Complete TV Set

De “Vrachtwagen televisie” set is door Astrasat speciaal samengesteld voor de vrachtwagen chauffeu..

€ 1.049,00 Excl. BTW: € 866,94

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1